Perrrrrrkele! Hyvä vaikka vajaa treeni tuli tehtyä, nyt on varsin hyvä mieli. Ojentajat, olkapäät ja vatsarutistukset jäi nyt lauantaipäivälle, mutta muu treeni melkein kompensoi. Emäntä tosiaan toi putiikista niitä Roosterin Boostereita, ja kokeilin tänää ensimmäisen annoksen noin 45min ennen reeniä. En mainittavaa energiatason nousua huomannut, mutta sarjakestävyys ja painot olivatkin sitten hieman eri luokkaa. Kyllä tuo Boosteri antoi selkeästi hippasen lisää latinkia treeniin, mutta onko hintansa väärti? En nyt tiedä...

Alkulämmittely kävely 10min / 5,6

  • Prässi 3x12x90
  • Etu- & takareidet k. 3x12x40
  • Alatalja 12x60 12x70 12x60
  • Ylätalja 12x50 12x45
  • Vinopenkki Smith 12x30 12x40 12x45 (eukko avitteli nätisti vikat kolme toistoa vikasta sarjasta)
  • Hauiskääntö 12x11 8x11
  • MAVE 2x8x50

Jerkku alko oleen kyllä niin loppu treenin pidentyessä, ja alkoi aikakin loppumaan salikellon lyödessä liki 22:00. Päätin jättää tosiaan työntävät vain vinopenkkiin ja ojentajat yms. sitten ensi kertaan. Tuli koeajettua mavessa samalla uusi neopreeninen treenivyö, varsin tukeva ja miellyttävä kyllä. Istuu mainiosti selän notkosta huolimatta, mie kun oon tämmönen satulaperse muutenkin. 

Jatketaan tällä itsensä ivaamisella vielä vähän, tuli tilattua sitten Gaspin treenihupparikin, trendikäs kermaperse kun olen. Pitäis tulla (hemmetin hyvällä tuurilla) huomenna tai sitten viimeistään ensi viikon alussa. Vaikkei nyt varsinaisesti kylmä ole salilla, joskus kuitenkin tuntuu hiki viilentyvän iholle ja saatana kun tekee häijyä. Tulee ihan sellainen olo että lämmöt karkais siinä samalla, vaikkei se sitä nyt tee. Noh, eiköhän huppari asian korjanne.

Pakko se kuitenkin on asiasta mainita vielä tässä blogipostauksessa uudestaan; ei jumalauta tuota Härwoodin salimeininkiä välistä. Mitä se minulle kuuluu kuinka kukin treenaa ja mitä treenaa ja kuin lujaa treenaa, mutta yhtä asiaa en vain pysty käsittämään, joka on koneilla istuskelu. Lähes poikkeuksetta pari sankarillista somalia ja eräs kiinalainen/korealainen kaveri varaavat koneen itselleen puolesta tunnista kolmeen varttiin, tekevät yhden hikisen sarjan ja sit katselevat televisiota. Korealainen molotti ~45min puhelimeen samalla kun istuskeli ylätaljalla, ja lopussa vaihto peilin eteen kässäreille turisee. Yhtään ainutta sarjaa ei tehnyt koko iltana. WTF MATE? Menin sitten kohteliaasti kysyyn somalilta siinä ylätaljalla että saisinko tehdä välissä pari sarjaa. Kaveri säikähti aivan helvetisti, karkas melkein juosten paikalta ja mutisi "ota koko kone!". Jep.

Lauantaina viikon vika reeni ja siihen päälle tupareita juhliin ja saunoon. Kunnon löylyt voiski tehdä terää.