Salilta palauduttu, tänään tosiaan höyhentäkin kevyempi treeni. Jatkoin hieman noitten maksimikutosten testailua, mutta on se vaan vaikeata alkaa sanomaan suoralta kädeltä näin menikö aivan pulkkaan. Katsotaas mitä tuli tehtyä.

Alkulämmittely kuntopyörä 8½min / 8

  • Scott penkki 10x15 6x25 6x25
  • Hauiskääntö mutkatangolla seisten 6x25 6x25
  • Ojentajatalja 8x28,25 6x26,75 6x26,75
  • Olkapääsoutu taljalla 8x26,75 8x26,75

Scott-pena on ehkä demonisin laite koko universumissa! Mie en oo koskaan oikeen päässyt sinuiksi sen kanssa, enkä päässyt nytkään. Kamalan tunnoton fiilis haukkarikäännöissä vaikka otin lämppärit alle. Kaipa se on vaan parempi pysyä normaalissa habakäännös sekä vapareilla että tangolla, pysyy tuntuma ja saa jotain aikaiseksikin... Ja nuo ojentajat sitten, sama ongelma. Heti kun lyö raskaampaa rautaa (hah!) kehiin, tuntuu kokonaan keskittävän liike katoavan. Tuntuma on pielessä ja vaikuttas enempi karkaavan efekti hartiaseudulle. Perjantaina ranskalaista ja ojentajasoutua, josko sieltä se fiilis kaiveltas.

  • Vinopenkki non-Smith 6x40 6x50 6x55
  • Leuanveto vo. 2x6x33

Vipona hieman korjailua ja testia veto- ja työntöpuolelle. Jäi harmittamaan eilisestä olkapään kiukuttelu smith-koneessa vinopenas, joten kokeilin piruuttani normipenkis ilman kiskoja. Tuntuma oli parempi ja treeni luisti huomattavasti miellyttävämmin!

Tämmöinen leppoisa, pikkuhien pintaan nostattava treeni tänään, ei peräkkäisinä päivinä viitsi tuon enempiä tuupata vauhtia. Perjantaina jatkellaan samalla projektilla, alaselkää, mavea, sjmv, ojentajaa, kyykkyä ja hackia nyt ainaskin. Siitä sitten perjantaina enempi, näkemisihin!