Kuinka yllättävää, vanha blogini tällä kyseisellä nimimerkillä kaatui aivan naurettavasti treenin loppumiseen ja mielenkiinnon romahtamiseen. Kaksi vuotta on kulunut, ja naureskellen luin vanhasta merkinnästäni 2008 marraskuulta painoni olleen 65,5kg. Nykyään se on 95kg.

Koska kyseessä on enempi harjoittelulleni omistautuneesta blogista, kirjoitan tämän päiväkirjamuotoon sylkien sekaan ajatuksia ties mistä, mutta pitäen enempi kirjaa punttistreenistä.

Jospa sitten taustoista hieman... Olen 1982 syntynyt mies, harrastanut melkein koko elämäni erilaisia kamppailulajeja, punttisalitreeniä, lenkkeilyä ja ties mitä muuta fyysistä harjoittelua. Johtuen kohtuullisen "vivahteikkaasta" elämästäni, olen ajoittain ollut niin 58-kiloinen kuin nykyään 95-kiloinen. Ihanteenani on aina ollut poikkeuksetta symmetrinen, terve ja lihaksikas, voimakas keho. Ikäänkuin temppeli sielullensa, jos näin henkevästi asian haluaa ilmaista. Huolimatta yrityksistäni, en ole koskaan saavuttanut "mieleistäni", ja näin ollen treeni jatkuu. 30.11.2008 oli viimeisin blogimerkintäni ja sen myötä lopetin lähestulkoon kaiken harjoittelun. Olin hyvässä kunnossa sekä lihaksiltani että yleiskunnollisesti, joten huijasin itseäni jatkuvasti etten tarvitse sen enempiä treeniä.

Kaksi vuotta kului, ja kiloja kertyi hurjat 30 lisää. Tästä voisin syyttää mieltymystäni hyvään ruokaan ja emäntäni kokkaustaitoihin. Jo pitkään olin kaipaillut takaisin harjoittelun pariin, mutta aloitettuani koulun, tuntui se riittävältä tekosyyltä olla treenaamatta. Kun kerta väsytti ja keskityin hoitamaan enempi koulujuttuja. Niinpä niin.

Mitta tuli niin sanotusti täyteen 27. syyskuuta 2010. Haimme vuosijäsenyyden paikalliselle salille emäntäni kanssa, ja aloitimme kummankin mieltymysten mukaan salitreenin.

Ja tästä se taas alkoi...