Ei treeniä tänään, ei. Eikä viime viikolla tullut kuin se ma+ke. Pienimuotoinen morkkiksentynkä tässä on vaivannut, mutta noh, sen verran tiukkaa ja rankkaa oli häitten järkkäily männäviikolla ettei itteensä saa liikaa ruoskia! Kunhan ei tavaksi ota sluibata näin pahasti

Niin tosiaan, naimisiin tässä rykäisin ja olo mitä mainioin. Blogipäivittely nyt sen takia hieman hidastunut kun kiirettä on pitänyt, mutta jatkellaan tästä. Nyt iski vain aivan kauhia himo päivitellä treeniohjelmaa kohdilleen, ja ajattelinkin nostaa tämän treenikissan pöydälle; 2-jakoinen kokeiluun! Eli ideana ma+ti & to+pe treenipäiviksi, kuten normaalisti 2-jakoisissa se meneekin.

Ma / Yläkroppa

Alatalja / Kulmasoutu
Ylätalja / Leuanveto vo.
Mave
Olkapääsoutu / Olkapäänostot
Vipunostot penkissä
Hauiskääntö v. / Scott penkki
Ranskalainen oj. / Ojentajatalja

Ti / Jalat + Rinta

Penkki / penkki vaparit
Vinopenkki / vinopenkki vaparit
Prässi / Hack
Kyykky / Smith kyykky
Taka-/etureisi koneessa
SJMV
Vatsalihakset

To / Yläkroppa vol. 2

sama kuin maanantaina, liikkeitä vaihdellaan

Pe / Jalat + Rinta

sama kuin tiistaina, liikkeitä vaihdellaan

Periaatteessa sarjat sekä toistomäärät olisivat ensimmäisen kahden viikon syklillä 3x12-15, toisella kahden viikon syklillä 3x8-10 ja viimeisellä kahden viikon syklillä 3x6-8. Kuuden viikon syklin jälkeen tulokset kirjataan ja aloitetaan sama sykli varovasti nostaen painoja. Ensimmäinen 2vk sykli 75-85% teholla, toinen 2vk 85-95% teholla ja viimeinen 2vk 95-100%. Toistomääriä lasketaan mutta sarjat pyritään pitämään samana ja painoja nostetaan. Teoriassa kyseessä on siis HST-tyyppinen treeni ilman negoja, helvetisti kaloreita ja runsaasti proteiinia turvaamaan optimaalinen lihaskasvu. 6 viikon syklin jälkeen mahdollisesti 1vk lepotauko, katsellaan nyt miten lähtee käyntiin.

Tämän voisi ottaa joko nyt tällä viikolla alkavaksi tai sitten ensiviikon aloitusprojektiksi, mutta eiköhän siitä sitten lisää kirjoitella. 2x koko kroppa + eristäviä on toiminut kuitenkin tähän mennessä varsin mallikkaasti, ettei välttämätöntä tarvetta treeniohjelman vaihtamiseen vielä ole. Kaipa se on sitä vaihtelun kaipuuta.

Näillä näkymin treenikerta seuraavaksi huomenna tiistaina, joten näkemiin siihen saakka!